Friday, September 24, 2010

Tänavavalgustus


Oi kui tegus päev. Peale kooli käisimegi rebastele kaltsukast riideid muretsemas. Parim riietusese, mis saime oli Snoopy bokserid. Organiseerisin endale ka rebase poolt homseks hommikusöögi.

Käisin vahepeal kodus ja magasin pisut.

Kella kaheksaks läksin linna teadlaste ööle. Sattusin vaatama, kuidas keemik oma imeainetega trikke teeb. Seal oli ka mitu toredat momenti, sest kohal oli palju väikseid lapsi. Üks hetk tegi keemik "vulkaani", pannes kaks ainet kokku, mis siis mõnekümne sekundi pärast põlema süttisid.
Rahva seast hüüdis üks väike tüdruk: "Tahaks suuremat leeki!!"
Keemik kohe küsis ahastunult vastu, et Mis te nüüd siis tahate? Teen ühe suure tuhapilve ja matan teid kõiki sinna sisse või?? Kogu rahvamassi seest tuli väikeste laste suust üks suur JAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Vaatemängu lõpupoole ütles keemik: "Nüüd näitan teile kummikaru põletades kui palju ühes kummikarus energiat on!" Sekund hiljem teatas tema selja taga olev reklaamitahvel kõva häälega: "Nüüd läheb metsaloomadel pikemaks läbirääkimiseks." (tegemist oli multifilmi reklaamiga) Täitsa tore üritus oli.

Bussiga tagasi sõites kuulasin muusikat ja vaatasin bussis olevaid inimesi. Mingi hetk liikus mu silm peale mehele, kes mu ees seisis. Tal olid silmad niimoodi imelikult kolmveerand kinni ja ta magas. Püsti seistes. Päris creepy oli.

Muide, kui teil on midagi head välja pakkuda peavalu vastu, siis andke teada. Viimasel ajal kummitavad mind tihti. Kuulaksin ka ideid, et mida toredat võiksime mina, Enn ja Katrin teha viie rebasega, kui meil nendega vaba aeg on.

// Tänase õhtu chillimislood on see ja see.

2 comments:

  1. Joonas aga ahvi lugu? (mõtle nüüd):)

    Mõtlesin ka sinna üritusele tulla, aga jäi ära, mul üks tuttav pidi ka seal lastele keemiaalaseid katseid tegema. Päris naljakas oleks olnud.

    Peavalu vastu aitab valuvaigisti! :D Kui kui tihti kummitavad, siis pole hea mõte.

    Meie teeme oma rebastele orienteerumist. REGis tegime üks aasta nii, et ostsime kanakoiva ja need rebased pidid lõhna järgi pimesilmi üles leidma selle. :)

    ReplyDelete
  2. Ahvi lugu oli mul täitsa meeles, aga ei tahtnud liiga pikka teksti kirjutada. lisan selle loo järgmisele : P

    Meil rebaste jaoks on juba orienteerumine paigas =) teistsugune küll, aga sama tore.

    ReplyDelete