Tuesday, February 15, 2011

Oleks veetlev

Eile läksin siis Silveri poole. Me istusime ca 5 tundi ja tegime Tallinna Reaalkooli kodulehekülje tarbeks bännereid, mingisuguse konkursi jaoks. Loodame auhinna peale.

Tegelikult lootsime teha need valmis mingisuguse 2-3 tunni jooksul, sest oli kokku lepitud ju sõbrapäevachill Lehti ja Selenega. Aga noh. Saime siis umbes 22 ajaks valmis ja sõitsime Selene poole.

Lehti ja Selene olid meile teinud sõbrapäevakaardid. Tohutult armas neist. Ja mitte tavalised kaardid vaid kõige suuremad sõbrapäevakaardid üldse. Need olid umbes sama pikad kui mina ja Silver, just selle vihjega, et me pikad oleme. Eriti tore oli, et Selene ja Lehti riiete ja asjade pealt võis leida värviplekke.

Kasutasime nahaalselt ära Selene külalislahkust, jõime ühe tee, lasime Pipal end kiusata ja liikusimegi minema. Ma sain umbes 12ks koju. Rääkisin pisut juttu Johannaga ja kadusingi magama.

Tänane päev on olnud väga aeglane, sain pisut magada, aga jaks on ikka otsas. Õppima peaks, sest homme on 2 tööd, aga küll jõuab. Juba tegin natuke algust tegelikult.

Varsti aga saan minna Maarjale lennujaama vastu. Can't wait! Päris hea laul muidu.

2 comments: