Friday, October 8, 2010

iisiksusk

Eilne päev algas sellega, et läksin üliuniselt bussipeatuse poole (selle kaugema, kust Ekspressliin sõidab). Kõnnin ja kõnnin ning suhteliselt kiire on. Mingi hetk sõidab minust mööda üks kastiga auto. Kasti peale on pandud.. ohhoo.. uus bussipeatuse katusealune. Ju nad siis transportisid uut peatust vms, aga ma avastasin end mõtlemas: "Tahaks kaaa sellist bussipeatust, mida kõikjale järele kutsuda."

Käisin koolis, kus lasin üle kirjanduse tunni ning läksin linna, et saada kokku Kaisa ja tema klassiõdedega. Trippisime siis ringi mööda Tallinna, sõitsime liftidega, käisime Rahva Raamatus ja muudes lahedates poodides jne. Üritasin teha nägu, et ma tunnen Tallinna nii superhästi. Ei tulnud vist välja.

Hiljem saime kokku Toomase, Triini ja Heleriniga, kellega passisime alguses niisama. Kui Kaisa oli klassiga muuseumisse läinud, läksime Lidosse sööma. Kaisa ühines seal meiega uuesti. Solarises sõitsime uuesti liftiga, hirmutasime noori poisse (kogemata muidugi) ja mõtlesime, et mida edasi teha. Läksime siis korraks laiali, Triin ja Helerin läksid oma kotte korterisse ära panema.

Vaatasime Toomase ja Kaisaga, kuidas Tammsaare pargis kunsti tehakse. Seda meest on alati huvitav jälgida. Ta teeb aerosoolvärvide ja igasugu muu pahnaga täiesti imelisi pilte kosmosest.

Koos Toomase ja Kaisaga trippsime McCafesse. Sõime Kaisa ostetud jäätist. Edasi saatsime Kaisa Vene Kultuurikeskuse juurde bussi peale. Samal ajal üritasime seletada Taavile, et kus pärapõrgus me oleme. Taavi ei jõudnudki kohale, aga kui me lõpuks Tomiga Viru keskuse suunas kõndisime, jooksime me talle otsa.

Viru keskuses ühinesime uuesti Triini ja Heleriniga. Olime totaalselt otsustusvõimetud, et mida edasi teha. Lõpuks liikusima Plazasse, et ma saaksin vetsus käia. Seal passisime samamoodi umbes 15 minutit. Asi lõppes sellega, et läksime külla Mariale. Maria juures sai päris palju tobedaid nalju loobitud, kommi söödud, muusikat kuulatud jms. Sealt hüppasin buss 33 peale ja hakkasin kodu suunas liikuma. Siis helistas mulle aga Erki, kelle käest pidin saama kätte Toomase mobiili. Ta tuli mulle Hiiu jaama juures vastu ja sõidutas koju. Kell oli umbes 22:00.

Nii supertore päev oli.
Tänud selle päeva eest kõigile!

Paar üli-imelikku videot veidra, kohati hea muusikaga: (-.-), (o,o). Ja siis mõni päris hea asi mu arust: (>.<), (>,<), (>.<).

No comments:

Post a Comment