Saturday, October 2, 2010

Õpetaja Ervald

Eile käisin 8 tüdrukute klassile kahte tundi andmas. Tegime seda koos Ennuga. Kui me klassi astusime oli kohal vaid 6 õpilast. Paljud olevat teadnud, et tuleb hiljem kohale tulla.

Et meid nii vähe oli, otsustasime, et nad võivad meilt ise küsimusi küsida, sest meie ideid polnud mõtet 6 inimese peal rakendada. Hakkasimegi arutama siis kõigepealt matemaatikat ja füüsikat. Iga mõne minuti tagant ühines meiega uus inimene, kuni tunni lõpuks oli klass täis. Selleks ajaks olime arutanud veel gümnaasiumit, energiat eestis, tuumapomme, keemiat, poliitikat, maailmalõppu, kirjandust, sünteetilist elu ja palju muud. Me Ennuga ise ka ei suutnud pärast uskuda, et suutsime loomulikust intelligentsist kõigele vastata.

Kui tuli vahetund teatasid tüdrukud, et nad ei viitsigi vahetundi minna ja kuulava parem meid. Edasi arutasime kogu bioloogia tunni narkootikume ja alkoholi. (Sellest vaatenurgast, et miks ära keelatud on, kuidas kehale mõjub, kuidas avastati ja kuidas mõjutab maailma majandust) Päris targad poisid oleme!

Pärast kooli sõitsin rongiga Rakverre. Sõidu ajal nägin rebast, jee!

Rakveres võtsin ühendust Toomasega (kes magas - sorry Tom) , kellega ma siis koos Haljalasse sõitsin. Haljalas saime kokku Kaisa ja Kadiga ja läksime Haljala Noortekeskusesse . Seal sai päris palju nalja... Mängisime Super Mariot, vaatasime filmi ja .. ee.. lugesime kuidas õigesti kondoomi kasutada...

Igatahes oli päev tohutult tore. Aa ja nägin täna väga armsat und ka.

No comments:

Post a Comment